Oranje Blauw'15 veteranenWedstrijdverslag 5 oktober jl.

Op zaterdag 5 oktober stond voor het eerst sinds lange tijd weer een wedstrijd op het programma tegen een Belgische ploeg: Maaseik ’t Ven. Onze Belgische gasten hadden net 11 spelers op de been gekregen, waaronder hun nestor, die 76 jaren jong is en nog zonder wandelstok voetbalt. In de eerste helft liep de score snel op naar 3-0 voorsprong voor OranjeBlauw’15. Hierna raakte een Belgische speler geblesseerd, zodat zij met 10 man verder moesten. Gelukkig stelde gastspeler Rob van der Vorst zich beschikbaar om bij de Belgen mee te spelen. Hij scoorde ook gelijk de 3-1. Voor de rust scoorde de Belgen nog tweemaal. Ruststand 3-3. Na de pauze kwam OranjeBlauw’15 sterk uit de startblokken en scoorde 4-3. Waarna gastspeler Rob wederom scoorde voor de Belgen. Hierna ontspon zich een leuk voetbalduel waarbij OranjeBlauw’15 toch nog de overwinning uit het vuur wist te slepen door de 5-4 te scoren. Na de wedstrijd werden nog de nodige Belgisch bierpotten genuttigd en was het nog lang gezellig. Einduitslag 5-4.


Wedstrijdverslag 14 september jl.

Op zaterdag 14 september stond de eerste wedstrijd na de zomerstop op het programma. Dit was gelijk een interland tegen onze Duitse vrienden uit Karken. Aangezien de Duitsers zonder grensrechters spelen en ook hun scheidsrechter een dag vrij had, werd door ons een eigen scheidsrechter meegenomen om de wedstrijd in goede banen te leiden. Bedankt Hans Smeets!

De wedstrijd startte iets later, omdat Karken moeite had om zijn spelers te verzamelen. Op het droge dorre veld ontspon zich een eenzijdig duel.  Oranje Blauw’15 was oppermachtig en liep in de eerste helft uit naar een 0-5 voorsprong. De tweede helft hetzelfde beeld, maar omdat slordig werd omgesprongen met de vele kansen bleef de teller steken op 9 doelpunten. Karken mocht in de 2de helft nog een strafschop nemen, waarmee  de eretreffer werd gescoord. Einduitslag 1-9.

Programma veteranen 2019

Download
Oranje Blauw'15 Veteranen najaar 2019.pd
Adobe Acrobat document 130.4 KB