Ontwikkelingen rondom het Corona Virus

De ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben uiteraard ook betrekking op Oranje Blauw'15. In dit bericht brengen we jullie op de hoogte wat dit concreet betekent voor Oranje Blauw'15.

 

Allereerst hopen we dat iedereen die Oranje Blauw’15 een warm hart toedraagt, familie en bekenden, ondanks de huidige situatie in goede gezondheid verkeren. Helaas hebben wij gezien de landelijk geldende maatregelen moeten besluiten dat de 25e editie van ons jeugdtoernooi niet in 2020 maar pas in 2021 gaat plaatsvinden. Hoewel het voetbalseizoen voortijdig tot een einde is gekomen willen wij via deze weg graag een tweeledige oproep doen aan jullie, enerzijds voor het helpen bij een opknapbeurt van onze kantine en sportpark, anderzijds voor het steunen van onze sponsoren.

Verbouwing kantine

Als onderdeel van de overeenkomst die eerder dit seizoen is aangegaan met de gemeente worden onder andere de ramen en kozijnen van de kantine vernieuwd. De bouwcommissie is daarnaast enige tijd geleden gestart met de voorbereidingen voor het realiseren van een grondige opknapbeurt van de kantine en het aanliggende terras. Nu er de komende maanden geen wedstrijden gespeeld zullen worden willen we deze tijd aangrijpen om met de verbouwing aan de slag te gaan.

Aangezien we deze klus waar mogelijk in eigen beheer willen uitvoeren doen we bij deze een oproep aan leden, ouders en supporters om zich te melden bij de bouwcommissie indien zij kunnen helpen bij een van onderstaande activiteiten. Wanneer deze activiteiten precies worden uitgevoerd zal in overleg gaan tussen bouwcommissie en degenen die zich hiervoor hebben aangemeld. Uiteraard zullen we bij de uitvoering rekening houden met de huidige richtlijnen omtrent het coronavirus.

We zijn op zoek naar mensen voor de volgende activiteiten:

  • Bestraten
  • Metselen
  • Elektriciteit aanleggen
  • Verwarming aanleggen
  • Timmerwerk
  • Schilderen
  • Systeemplafond maken

Aanmelden voor of vragen over (een van) bovenstaande activiteiten kan bij Vincent Widdershoven, bereikbaar via v.widdershoven@home.nl of 0475-402872.


Steun onze sponsoren

Het zijn voor ons allemaal onzekere tijden, maar dat geldt zeker zo zeer voor onze trouwe sponsoren. Aangezien wij altijd op hen kunnen bouwen, willen we jullie nu meer dan eens vragen om hen te steunen door gebruik te maken van de diensten en producten die zij aanbieden. Voor de sponsoren die momenteel noodgedwongen gesloten zijn, hopen we dat jullie hen bezoeken zodra het weer mag. Hier vind je een overzicht van de sponsors van Oranje Blauw’15. 

 

Contributie
Het is begrijpelijk dat er vragen ontstaan wat betreft de contributie van dit seizoen. Voor dit seizoen wordt er echter geen contributie terugbetaald. 

We willen graag de financiële situatie met betrekking tot het corona virus in kaart brengen alvorens uitspraken te kunnen doen over het eventueel in korting brengen van de contributie van volgend seizoen. Graag willen wij hierover met de leden in gesprek tijdens de volgende ledenvergadering.

 Wij hopen op begrip voor deze situatie.

 

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd terecht door te mailen naar bestuur@oranjeblauw15.nl of via (telefonisch) contact met een van de bestuursleden.

 

Rest ons om jullie een goede gezondheid te wensen.

Bestuur Oranje Blauw’15

 

 Update 24 april 2020

Wedstrijden

Zaterdag 

 
Oranje Blauw'15 J07-1/07-2  
Oranje Blauw'15 J08-1  
Oranje Blauw'15 J08-2  
Oranje Blauw'15 J08-3G  
Oranje Blauw'15 J09-1  
Oranje Blauw'15 J010-1  
Oranje Blauw'15 J011-1  
Oranje Blauw'15 J013-1G  
Oranje Blauw'15 J017-1  
Oranje Blauw'15 Veteranen  
   
Zondag  
Oranje Blauw'15 VR1  
Oranje Blauw'15 35+ 1  
Oranje Blauw'15 3   
Oranje Blauw'15 2  
Oranje Blauw'15 1  
   
Wijzigingen onder voorbehoud  
Voor de meest actuele wedstrijddata en -tijden, verwijzen we naar de APP VOETBAL.NL  

Uitslagen