Nieuws


Walking Football gaat van start!

Oranje Blauw’15 gaat starten met Walking Football. In de afgelopen maanden zijn er voldoende aanmeldingen (zowel mannen als vrouwen) geweest om te kunnen beginnen met trainingen. 

 

Om zoveel mogelijk geïnteresseerden in de gelegenheid te stellen om mee te kunnen doen, wordt in de oneven weken op maandag en in de even weken op donderdag getraind. Op maandag 9 september 2019 om 20.00 uur vindt de 1e training plaats. Download hieronder het trainingsschema voor 2019.

 

Twijfelt u nog of bent u geïnteresseerd maar heeft u zich nog niet aangemeld? Kom gerust een keer meedoen. Voor vragen kunt u terecht bij walkingfootball@oranjeblauw15.nl

Download
Trainingsschema WALKING FOOTBALL 2019.pd
Adobe Acrobat document 82.6 KB

Foto's jeugdavond en reünie 22 juni 2019


Buitengewone ledenvergadering

Tijdens de ledenvergadering op 14 juni jl. hebben de leden van Oranje Blauw’15 het gemeentelijk accommodatiebeleid besproken. De uitkomsten van de ledenvergadering staan vermeld in bijgevoegde brief.
Download
Brief Gemeente Roerdalen 21-3-2018.pdf
Adobe Acrobat document 310.9 KB
Download
Brief Oranje Blauw 15-6-2019.pdf
Adobe Acrobat document 38.1 KB

Contractverlenging Theo Schmitz

Op onze gezellige nieuwjaarsborrel werd bekendgemaakt dat Theo Schmitz ook volgend seizoen de hoofdtrainer zal zijn van de Oranje Blauw’15 selectie.

Wij wensen Theo en de selectie veel sportief succes in het huidige seizoen alsook het seizoen 2019/2020.


AED-cursus

In samenwerking met gemeente Roerdalen en EHBO-vereniging Posterholt organiseert Oranje Blauw'15 een AED-cursus. Lees meer.


Nieuwe gebruiksovereenkomst

Donderdagavond 14 december zal de gemeenteraad naar verwachting een besluit nemen over de overdracht van beheer, onderhoud en exploitatie van de voetbalparken binnen de gemeente Roerdalen. Lees meer.Rabobank clubsupport

Stem tijdens de Rabo ClubSupport 2019
Rabobank Roermond-Echt draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Vanwege groot succes voorgaande jaren organiseert zij ook dit jaar weer de Rabo ClubSupport en stelt € 200.000 beschikbaar! Ook Oranje Blauw'15 doet mee aan de Rabo ClubSupport.

Stemmen 

Van 27 september t/m 11 oktober 2019 mogen leden van Rabobank Roermond-Echt vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 200.000 te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij, Oranje Blauw'15, ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor Oranje Blauw'15 belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de aanschaf van nieuwe materialen voor onze vereniging. Om te kunnen stemmen moet je lid zijn van de Rabobank. Let op: als je klant bent van de Rabobank ben je niet automatisch lid. Maak je zo snel mogelijk gratis lid van de Rabobank en breng van 27 september t/m 11 oktober 2019 je stem uit op Oranje Blauw’15!

Lid maken kan via www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden

 

Het zou fantastisch zijn als jij, je familie en vrienden stemmen geven aan Oranje Blauw'15 tijdens de Rabobank Rabo ClubSupport 2019! 
Kijk voor meer informatie over de Rabobank ClubSupport op https://www.rabobank.nl/lokale-bank/roermond-echt/