Nieuws

Klik hieronder om de nieuwsbrieven te bekijken:


Overlijden oud-voorzitter Henny Horssels

Met droefheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze oud-voorzitter Henny Horssels. Henny heeft zich vele jaren als voorzitter meer dan verdienstelijk ingezet voor onze vereniging. Wij zijn hem hiervoor veel dank verschuldigd. Wij wensen Trudy, Nadine, Jamil en Ivana veel sterkte met dit grote verlies.


Oranje Blauw'15 vet - Orsbeck vet

Dit is de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor de veteranen. Tegenstander is het sterke en jeugdige Orsbeck uit Duitsland. Vanwege een

aantal blessures en afmeldingen is de wedstrijdselectie uitgedund tot 11 spelers. Onder een schitterend voorjaarszonnetje wordt de wedstrijd gestart op veld 3. Lees meer.


Hans Smeets nieuwe voorzitter veteranen

Tijdens de jaarvergadering van de veteranen is een nieuwe voorzitter gekozen. Jack Kok is gestopt als voorzitter en actief voetballer. Hij blijft nauw betrokken bij de veteranen o.a. in de nieuw opgerichte activiteitencommissie. Jack, heel hartelijk bedankt voor jouw inzet, de vele jaren als voorzitter. Hans Smeets is bereid gevonden om de taak van voorzitter bij de veteranen op zich te nemen. Hans, bedankt alvast dat je dit wilt oppakken.


Nieuwsbrief januari 2019

Download
nieuwsbrief januari 2019.pdf
Adobe Acrobat document 15.8 KB

Competitieprogramma jeugd voorjaar

Download
Voorjaarsprogramma jeugd 2019.pdf
Adobe Acrobat document 7.0 KB

Contractverlenging Theo Schmitz

Op onze gezellige nieuwjaarsborrel werd bekendgemaakt dat Theo Schmitz ook volgend seizoen de hoofdtrainer zal zijn van de Oranje Blauw’15 selectie.

Wij wensen Theo en de selectie veel sportief succes in het huidige seizoen alsook het seizoen 2019/2020.


Nieuwsbrief december 2018

Download
Nieuwsbrief december 2018.pdf
Adobe Acrobat document 15.8 KB

Dames bekeren verder

In de poulefase werd er door onze dames een 1ste plaats gehaald ten koste van Bieslo, Reuver en Heythuijsen. Lees meer.


EMS 3 - Oranje Blauw'15 4

Op deze grijze en regenachtige zondagmorgen de uitwedstrijd tegen EMS 3 uit Roermond. Dit team stond ook op de bovenste plaatsen in de rangschikking. Eigenlijk ook weer een beetje een topper op papier. Lees meer.


Nieuwsbrief november 2018

Download
Nieuwsbrief november 2018.pdf
Adobe Acrobat document 15.7 KB

EVV 4 - Oranje Blauw'15 4

Op deze koude zondagmorgen de uitwedstrijd tegen laagvlieger EVV 4 uit Echt. Deze ploeg stond op de onderste plaatsen in de stand en werd in de beker ruimschoots van gewonnen. Ging het deze keer ook weer zo gemakkelijk of werd er tegenstand geboden? Lees meer.


Oranje Blauw'15 4 - SNA 2

Op deze koude maar zonnige zondagmorgen de hervatting van de competitie met een thuiswedstrijd tegen SNA 2 uit Montfort.
Dit team stond laag geklasseerd, maar evengoed niet te onderschatten. Lees meer.

Oranje Blauw'15 4 - MBC'13 3

Op deze zonnige maar koude zondagmorgen de thuiswedstrijd tegen MBC 3 uit Maasbracht. Op papier een topper. de nr 1 tegen nr 3. Vooraf wisten we dat we aan de bak moesten, wilden we onze ongeslagen status behouden en tevens ook de koppositie. Zou dat vandaag lukken? Lees meer.

FC Roerdalen 3 - Oranje Blauw'15 4

Op deze koude zondagmorgen de uitwedstrijd bij FC Roerdalen 3 uit Melick/ St' O.Berg. Dit team stond eennalaatste op de ranglijst. Konden we ook vandaag weer onze ongeslagen reeks voortzetten? Dat was ook deze keer weer de vraag. Lees meer


Nieuwsbrief oktober 2018

Download
Nieuwsbrief oktober 2018.pdf
Adobe Acrobat document 15.7 KB

Oranje Blauw'15 4 - SHH 6

Op deze zonnige zondagmorgen de thuiswedstrijd tegen SHH 6 uit Herten. Op papier een topper aangezien beide teams bovenin meedoen in de ranglijst. De thuisclub is dit seizoen nog ongeslagen. Bleef dit na vandaag ook nog zo? Lees meer


SVH'39 3 - Oranje Blauw'15 4

Deze zondagmiddag de uitwedstrijd tegen SVH 3 uit Herkebosj. Eigenlijk weer een streekderby. Kan dus altijd wel weer leuk worden. We wisten dus weer wat de opdracht was en wat ons te doen stond. Lees meer.


Oranje Blauw'15 4 - Walburgia 2

Op deze stralende zondagmorgen de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Walburgia 2 uit Ohe en Laak.

Dit team wist hun eerste wedstrijd te winnen. We wisten dus wat ons te doen stond. opdracht aan ons om de eerste 3 punten te pakken. Zou dat lukken? Lees meer.

Nieuwsbrief september 2018

Download
Nieuwsbrief september 2018.pdf
Adobe Acrobat document 16.0 KB

RKAVC 3 - Oranje Blauw'15 4

Op deze kletsnatte zondagmiddag het begin van een nieuwe competitie voor Oranje Blauw 4. Dit seizoen met 4 teams in plaats van 5. Tegenstander was deze keer uit tegen RKAVC 3 uit Asenray. Lees meer.


Teamfoto's jeugd

Frank van Riet komt zaterdag 22 september teamfoto's maken van onze jeugdteams die thuis spelen. De teamfoto's worden geplaatst op onze website en social media. Wil je dit niet of mag je niet van je ouders? Zorg dan dat je niet op de foto staat. 


Nieuwsbrief augustus 2018

Download
Nieuwsbrief augustus 2018.pdf
Adobe Acrobat document 15.5 KB

Beker- en competitieprogramma senioren 2018-2019

Download
Beker- en competitieprogramma senioren 2
Adobe Acrobat document 12.4 KB

Indeling seniorenteams

Download
Indeling senioren seizoen 2018-2019.pdf
Adobe Acrobat document 6.7 KB

Competitie-indeling senioren

Download
Competitie-indeling senioren 2018-2019.p
Adobe Acrobat document 4.5 KB

Foto's jeugdkamp


Nieuwsbrief mei 2018

Download
Nieuwsbrief mei 2018.pdf
Adobe Acrobat document 16.0 KB

Feest JO11-2!


JO11-3 kampioen!


SHH 7 - Oranje Blauw'15 5

Op deze zonnige Pinksterzondagmiddag de uitwedstrijd tegen SHH 7 uit Herten. Ook wel en beetje een speciale wedstrijd omdat diverse spelers van ons 5e in Herten woonachtig zijn. Voor beide ploegen stond er niets meer op het spel. Er kon dus vrijuit gevoetbald worden. Hoe verliep het vandaag? Lees meer.


SVH'39 4 - Oranje Blauw'15 5

Op deze grijze zondagmorgen de hervatting van de competitie met een uitwedstrijd tegen SVH'39 4 uit Herkenbosch.

Vandaag stond dus weer een Roerstreekderby op het programma. Meestal zijn derby's altijd spannende wedstrijden en vaak ook belangrijke wedstrijden. Was dat deze zondag ook het geval? We wachten het af. Lees meer.

Nieuwsbrief april

Download
Nieuwsbrief april 2018.pdf
Adobe Acrobat document 16.1 KB

Chevremont 5 - Oranje Blauw'15 5

Op deze dinsdagavond de kwartfinale van Oranje Blauw 5 uit tegen Chevremont 5 uit Kerkrade. Voor ons was dit een ploeg waar nog nooit tegen gespeeld werd. Extra spannend dus. Konden we ook nu weer voor een verassing zorgen en weer verder bekeren? We zullen weer zien waar vanavond het schip strandt. Lees meer.


Indeling jeugdteams seizoen 2018-2019

Download
Indeling jeugdteams seizoen 2018-2019.pd
Adobe Acrobat document 15.1 KB

Nieuwe wedstrijdvormen pupillen m.i.v. seizoen 2018/'19

Zoals bekend heeft er in het seizoen 2017/’18 een grote verandering plaatsgevonden in het pupillenvoetballen. De JO8 en JO9 teams zijn dit seizoen overgegaan naar het 6x6 voetbal. Vanaf het seizoen 2018/’19 gaan de veranderingen in voor de JO10, JO11 en JO12 teams. De onder 10 pupillen gaan vanaf dat seizoen ook 6 tegen 6 wedstrijden spelen op een bijna kwart veld. De onder 11 en onder 12 pupillen gaan vanaf dan 8 tegen 8 wedstrijden spelen op een bijna half veld. Lees meer over de wedstrijdvormen van JO7JO9JO10 en JO11


EMS/RFC 4 - Oranje Blauw'15 5

Op deze zondagmiddag de uitwedstrijd tegen EMS/RFC 4 uit Roermond. Dit was een topper omdat deze ploeg maar 1 punt achter ons stond. Beide ploegen doen nog volop mee voor de koppositie. Spannend dus. Konden we vandaag nog de ongeslagen reeks voortzetten. Wie weet. Lees meer.


AED-cursus

In samenwerking met gemeente Roerdalen en EHBO-vereniging Posterholt organiseert Oranje Blauw'15 een AED-cursus. Lees meer.


Nieuwsbrief maart 2018

Download
Nieuwsbrief maart 2018.pdf
Adobe Acrobat document 16.5 KB

Extra ledenvergadering vrijdag 9 maart

Vrijdag 9 maart is om 21.15 uur in onze kantine een extra ledenvergadering. Enig agendapunt zal zijn de nieuwe gebruiksovereenkomst met de gemeente Roerdalen. Wethouder de heer Den Teuling zal een toelichting geven namens de gemeente. Indien er vanuit de leden vragen zijn aan de gemeente, dan kunnen deze vrijdag aan de wethouder worden gesteld. Meer info via:  https://www.oranjeblauw15.nl/14-12-2017/


Nieuwsbrief februari 2018

Download
Nieuwsbrief februari 2018.pdf
Adobe Acrobat document 15.8 KB

Extra ledenvergadering 9 maart

In verband met de ontwikkelingen rondom het gemeentelijke accommodatiebeleid is er vrijdag 9 maart om 21.15 uur in onze kantine een extra ledenvergadering. 

 

Tijdens deze ledenvergadering zal de nieuwe gebruiksovereenkomst - waarin is vastgelegd dat het beheer en de exploitatie van ons sportpark in Posterholt in beginsel met ingang van 1 januari 2018 voor rekening en risico van Oranje Blauw’15 komen - ter goedkeuring aan de leden worden voorgelegd. 

 

Uiteraard zullen wij jullie dan eerst van een nadere toelichting voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij voor nu gemakshalve naar: https://www.oranjeblauw15.nl/14-12-2017/


Jeugdbeleidsplan

Onze TC-jeugd heeft een nieuw jeugdbeleidsplan opgesteld. In de bijlage van dit plan tevens de teamindeling voor de voorjaarreeks 2018.

Download
Jeugdbeleidsplan Oranje Blauw 15.pdf
Adobe Acrobat document 110.3 KB

Kampioenenbal JO19 en JO17

Onze JO19 en JO17 zijn kampioen geworden! Proficiat allen! Klik hier voor een sfeerimpressie van hun kampioenenbal.


Nieuwe gebruiksovereenkomst

Donderdagavond 14 december zal de gemeenteraad naar verwachting een besluit nemen over de overdracht van beheer, onderhoud en exploitatie van de voetbalparken binnen de gemeente Roerdalen. Lees meer.


Foto's OVCS 1 - Oranje Blauw'15 1

Op de website van OVCS staan foto's van de wedstrijd OVCS 1 - Oranje Blauw'15 1. Klik hier.


Foto's OVCS JO15-1 - Oranje Blauw'15 JO15-1

Op de website van OVCS staan foto's van de wedstrijd OVCS JO15-1 - Oranje Blauw'15 JO15-1: klik hier om deze foto's te bekijken.


Foto's Heythuysen 1 - Oranje Blauw'15 1

Fotograaf Fons Nijssen maakte de volgende foto's!


Vrijwilligersactiviteiten seizoen 2017-2018

Om de invulling van de vele vrijwilligerstaken binnen Oranje Blauw'15 beter te structureren en te coördineren, verzoeken wij elk lid kenbaar te maken voor welke activiteiten hij/zij zich het nieuwe voetbalseizoen als vrijwilliger gaat inzetten. Jullie keuze kunnen jullie doorgeven via deze link: http://eepurl.com/cZIlkn


Heb je vragen en/of opmerkingen? Mail dan naar bestuur@oranjeblauw15.nl

 

Alvast dank voor jullie medewerking!