Nieuws

Update voetbalseizoen en trainen

 

Competitie
De maatregelen die tot heden van kracht waren, zijn verlengd tot 3 maart 2021. Het uitspelen van de competitie volgens het reguliere programma is daarom helaas niet meer mogelijk. De KNVB heeft daarom een routekaart opgesteld, waarin per categorie verschillende scenario's zijn uitgewerkt. De routekaart is te zien door op onderstaande link te klikken: https://www.knvb.nl/downloads/bestand/24847/routekaart-amateurvoetbal

 

Trainingen

De velden zijn weer bespeelbaar met uitzondering van veld 3.

 


Corona update 2

Naar aanleiding van de nieuwste coronamaatregelen hebben we ook de regels omtrent de voetbaltrainingen verder aangescherpt.
Met ingang van 23 februari jl. geldt dat:
 

 • Trainen mag 's avonds tot een half uur voordat de avondklok ingaat (20.30u). Dit zodat iedereen tijdig thuis is. Eventuele aanpassingen van de trainingstijden zullen door de (jeugd)leiders worden gecommuniceerd.
 • In het weekend is het ook mogelijk om overdag te trainen door junioren en senioren binnen de al geldende richtlijnen.
 • Naast de nieuwe regels gelden uiteraard nog steeds de al bestaande regels zoals 1,5 meter afstand houden en geen gebruik maken van kleedlokalen en wc's.

Een overzicht van alle regels is te vinden op deze site.

 


Nieuwe hoofdtrainer

Gerard Zweerink komend seizoen hoofdtrainer Oranje Blauw’15 

 

We zijn verheugd te kunnen mededelen dat Gerard Zweerink de nieuwe hoofdtrainer is voor het komende seizoen 2021-2022. De 51-jarige geboren Tukker is woonachtig in Mindergangelt (D) en staat bekend als een ervaren en zeer gedreven trainer met oog voor de gehele vereniging.

Momenteel is Gerard actief bij Zwart-Wit’19 uit Eys en hij was voorheen trainer van onder andere Schinveld (2 periodes), Slekker Boys en v.v. Wijlre.

 

Wij hebben er het volste vertrouwen in dat we een trainer binnen hebben gehaald die past bij onze spelersgroep en bij de vereniging Oranje Blauw’15.

 

 

We wensen Gerard nog veel succes bij zijn huidige club Zwart-Wit’19.


De nieuwsbrief is er weer!

Lees weer alles over de laatste stand van zaken bij onze vereniging. Klik op het PDF om de nieuwsbrief te openen.

Download
nieuwsbrief december 2020.pdf
Adobe Acrobat document 78.1 KB

Een mooie samenwerking met Anytime Fitness!

Met trots kunnen wij meedelen dat Anytime Fitness Posterholt onze nieuwste sponsor is! Op de locatie aan de Heerbaan werd afgelopen week de overeenkomst getekend door Nick Nijsten (eigenaar Anytime Fitness Posterholt) en Ralf Sonntag namens onze sponsorcommissie. Wij zijn erg blij dat Anytime Fitness zich als sponsor aan onze vereniging heeft verbonden!

Bij Anytime Fitness kun je sporten waar en wanneer jij wilt; 24/7 en 365 dagen per jaar. De fitnessclub in Posterholt is schoon, hygiënisch en voorzien van privédouches én privékleedkamers.  Bij Anytime sport je in een kleinschalige, niet-intimiderende club die plek biedt voor iedereen. Met een persoonlijk trainingsprogramma of door deel te nemen aan groepslessen sport je hoe en wanneer jij wilt. En uiteraard staat er ook een gratis kopje koffie voor je klaar voor of na je work-out.  In de bijlage lees je er mee over.  

 

Deze samenwerking heeft ook geleid tot een mooi LEDENVOORDEEL! Ook daarover meer in de bijlage.

Download
samenwerking Anytime.pdf
Adobe Acrobat document 137.0 KB

Corona update 1

Het kabinet heeft op 3 november wederom extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voor het voetbal betekent dit op hoofdlijnen: 

 • Wedstrijden van alle amateurcompetities zijn tot nader order niet toegestaan
 • Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van twee personen en met onderling 1,5 meter afstand
 • Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging
 • Alle kantines en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten
 • Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie

Corona clubrichtlijnen

Het bestuur heeft richtlijnen opgesteld op basis van de actuele richtlijnen van het RIVM, NOC-NSF en de KNVB en daar waar nodig aangevuld met eigen afspraken. Hieronder vind je ze allemaal op een rij.

Download
Coronarichtlijnen Oranje Blauw'15 24-8-2
Adobe Acrobat document 143.0 KB

Helpende handen maken licht werk!

Via deze weg doet de vereniging een tweeledige oproep; enerzijds voor het helpen bij een opknapbeurt van onze kantine en sportpark, anderzijds voor het steunen van onze sponsoren.

 

Verbouwing kantine

Als onderdeel van de overeenkomst die eerder dit seizoen is aangegaan met de gemeente worden onder andere de ramen en kozijnen van de kantine vernieuwd. De bouwcommissie is daarnaast enige tijd geleden gestart met de voorbereidingen voor het realiseren van een grondige opknapbeurt van de kantine en het aanliggende terras. Nu er de komende maanden geen wedstrijden gespeeld zullen worden willen we deze tijd aangrijpen om met de verbouwing aan de slag te gaan.

Aangezien we deze klus waar mogelijk in eigen beheer willen uitvoeren doen we bij deze een oproep aan leden, ouders en supporters om zich te melden bij de bouwcommissie indien zij kunnen helpen bij een van onderstaande activiteiten. Wanneer deze activiteiten precies worden uitgevoerd zal in overleg gaan tussen bouwcommissie en degenen die zich hiervoor hebben aangemeld. Uiteraard zullen we bij de uitvoering rekening houden met de huidige richtlijnen omtrent het coronavirus.

We zijn op zoek naar mensen voor de volgende activiteiten:

 • Bestraten
 • Metselen
 • Elektriciteit aanleggen
 • Verwarming aanleggen
 • Timmerwerk
 • Schilderen
 • Systeemplafond maken

Aanmelden voor of vragen over (een van) bovenstaande activiteiten kan bij Vincent Widdershoven, bereikbaar via v.widdershoven@home.nl of 0475-402872.

 

Steun onze sponsoren

Het zijn voor ons allemaal onzekere tijden, maar dat geldt zeker zo zeer voor onze trouwe sponsoren. Aangezien wij altijd op hen kunnen bouwen, willen we jullie nu meer dan eens vragen om hen te steunen door gebruik te maken van de diensten en producten die zij aanbieden. Voor de sponsoren die momenteel noodgedwongen gesloten zijn, hopen we dat jullie hen bezoeken zodra het weer mag.
Hier vind je een overzicht van de sponsors van Oranje Blauw’15.

Rest ons om jullie een goede gezondheid te wensen.

Bestuur Oranje Blauw’15


Walking Football

Oranje Blauw’15 is heeft sinds 2019 een Walking Football team. 
Moment trainen we niet i.v.m. Corona maar ons gemengd team (leeftijd vanaf 55 jaar) zoekt nog steeds enthousiastelingen. Geïnteresseerd?

Stuur dan een berichtje naar walkingfootball@oranjeblauw15.nl