Nieuws


Corona update 2 oktober 2020

Download
Corona update 2 oktober 2020.pdf
Adobe Acrobat document 131.4 KB

Grote clubactie

Oranje Blauw’15 doet mee aan de Grote Clubactie en verkoopt coronaproof loten
Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.

Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) voor de club is, en de

volledige opbrengst van deze actie komt ten goede aan de jeugdafdeling.

Verantwoord loten verkopen
Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Willen opa of oma hun lootjes liever niet online kopen? Met het verkoopboekje kunnen zij ook een lot kopen door middel van een eenmalige machtiging. Hoe het precies werkt, zie je in dit instructiefilmpje.

(Ver)koop loten en win leuke prijzen

Niet alleen lotenkopers maken kans om een leuke prijs te winnen, maar ook onze jeugdleden die loten verkopen kunnen een mooie prijs verdienen. Iedere speler die minimaal 5 loten verkoopt krijgt van ons een bidon met zijn eigen naam, volledig coronaproof! Verkoopt iedereen in jouw team 5 loten dan hebben wij nog een extra prijs voor jullie team. Daarnaast hebben we schitterende prijzen voor de speler én het team dat de meeste loten verkoopt.

Help jij ons mee?
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Dus zet je beste beentje voor en draag je steentje bij aan onze schitterende voetbalclub. En wie weet sleep je wel een supergave prijs binnen.


Rabo Clubsupport 2020

Stem tijdens de Rabo ClubSupport 2020
Rabobank Roermond-Echt draagt het verenigingsleven een warm hart toe. Vanwege groot succes voorgaande jaren organiseert zij ook dit jaar weer de Rabo ClubSupport en stelt weer een mooi bedrag beschikbaar! Ook Oranje Blauw'15 doet mee aan de Rabo ClubSupport.

Stemmen
Van 5 oktober t/m 25 oktober 2020 mogen leden van Rabobank Roermond-Echt vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij, Oranje Blauw'15, ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor Oranje Blauw'15 belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de aanschaf van nieuwe materialen voor onze vereniging. Om te kunnen stemmen moet je lid zijn van de Rabobank. Let op: als je klant bent van de Rabobank ben je niet automatisch lid. Maak je zo snel mogelijk gratis lid van de Rabobank en breng van 5 oktober t/m 25 oktober 2020 je stem uit op Oranje Blauw’15!
Lid maken kan via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/.

Het zou fantastisch zijn als jij, je familie en vrienden stemmen geven aan Oranje Blauw'15 tijdens de Rabobank Rabo ClubSupport 2020! Kijk voor meer informatie over de Rabobank ClubSupport en om te stemmen op https://www.rabo-clubsupport.nl/roermond-echt/deelnemers.


Corona clubrichtlijnen

Het bestuur heeft richtlijnen opgesteld op basis van de actuele richtlijnen van het RIVM, NOC-NSF en de KNVB en daar waar nodig aangevuld met eigen afspraken. Hieronder vind je ze allemaal op een rij.

Download
Coronarichtlijnen Oranje Blauw'15 24-8-2
Adobe Acrobat document 143.0 KB

Incassering contributie

Op 30 september '20 zijn de contributies geïncasseerd. Zijn er vragen of opmerkingen omtrent de contributies, neem dan telefonisch contact op met een van de bestuursleden of stuur een mail naar bestuur@oranjeblauw15.nl.


Programma najaarscompetitie

Download
Competitieprogramma Oranje Blauw'15 2020
Adobe Acrobat document 139.7 KB

Helpende handen maken licht werk!

Via deze weg doet de vereniging een tweeledige oproep; enerzijds voor het helpen bij een opknapbeurt van onze kantine en sportpark, anderzijds voor het steunen van onze sponsoren.

 

Verbouwing kantine

Als onderdeel van de overeenkomst die eerder dit seizoen is aangegaan met de gemeente worden onder andere de ramen en kozijnen van de kantine vernieuwd. De bouwcommissie is daarnaast enige tijd geleden gestart met de voorbereidingen voor het realiseren van een grondige opknapbeurt van de kantine en het aanliggende terras. Nu er de komende maanden geen wedstrijden gespeeld zullen worden willen we deze tijd aangrijpen om met de verbouwing aan de slag te gaan.

Aangezien we deze klus waar mogelijk in eigen beheer willen uitvoeren doen we bij deze een oproep aan leden, ouders en supporters om zich te melden bij de bouwcommissie indien zij kunnen helpen bij een van onderstaande activiteiten. Wanneer deze activiteiten precies worden uitgevoerd zal in overleg gaan tussen bouwcommissie en degenen die zich hiervoor hebben aangemeld. Uiteraard zullen we bij de uitvoering rekening houden met de huidige richtlijnen omtrent het coronavirus.

We zijn op zoek naar mensen voor de volgende activiteiten:

  • Bestraten
  • Metselen
  • Elektriciteit aanleggen
  • Verwarming aanleggen
  • Timmerwerk
  • Schilderen
  • Systeemplafond maken

Aanmelden voor of vragen over (een van) bovenstaande activiteiten kan bij Vincent Widdershoven, bereikbaar via v.widdershoven@home.nl of 0475-402872.

 

Steun onze sponsoren

Het zijn voor ons allemaal onzekere tijden, maar dat geldt zeker zo zeer voor onze trouwe sponsoren. Aangezien wij altijd op hen kunnen bouwen, willen we jullie nu meer dan eens vragen om hen te steunen door gebruik te maken van de diensten en producten die zij aanbieden. Voor de sponsoren die momenteel noodgedwongen gesloten zijn, hopen we dat jullie hen bezoeken zodra het weer mag.
Hier vind je een overzicht van de sponsors van Oranje Blauw’15.

Rest ons om jullie een goede gezondheid te wensen.

Bestuur Oranje Blauw’15


Walking Football

Oranje Blauw’15 is heeft sinds september een Walking Football team. 
Om zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen om mee te doen, traint het team elk week op maandag en in de even weken ook op donderdag van 19.00 tot 20.00 uur. 

 

Ons gemengd team (leeftijd vanaf 55 jaar) zoekt nog enthousiastelingen. Geïnteresseerd?

Stuur dan een berichtje naar walkingfootball@oranjeblauw15.nl