Nieuws

Foto's jeugdavond en reünie 22 juni 2019


Walking Football bij Oranje Blauw’15

Oranje Blauw’15 onderzoekt momenteel de mogelijkheden om met Walking Football te starten op het sportpark in Posterholt. Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football. Een vrij nieuwe voetbalvorm voor ouderen, mannen én vrouwen vanaf ca. 60 jaar, die nog lekker actief bezig willen zijn. Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt en waarbij ook de gezelligheid erg belangrijk.

 

Hebben wij je belangstelling gewekt? Heb jij ook zin om (weer) op het veld te staan en een balletje te trappen? Meld je dan bij Oranje Blauw’15. Dit kan door middel van een mailtje naar walkingfootball@oranjeblauw15.nl of stuur een bericht naar postbus 8056, 6060 AB Posterholt. Overigens hoef je niet in Posterholt of Vlodrop te wonen om mee te doen. Wij staan open voor iedereen in de gemeente Roerdalen, maar ook van daarbuiten! Bij voldoende belangstelling organiseren wij een voorlichtingsbijeenkomst, waarin wij onze plannen toelichten. Wij zullen dan ook nader in gaan op de spelregels en andere (voetbaltechnische) zaken.


Buitengewone ledenvergadering

Tijdens de ledenvergadering op 14 juni jl. hebben de leden van Oranje Blauw’15 het gemeentelijk accommodatiebeleid besproken. De uitkomsten van de ledenvergadering staan vermeld in bijgevoegde brief.
Download
Brief Gemeente Roerdalen 21-3-2018.pdf
Adobe Acrobat document 310.9 KB
Download
Brief Oranje Blauw 15-6-2019.pdf
Adobe Acrobat document 38.1 KB

Gezocht: train(st)er/coach damesteam

Oranje Blauw '15 zoekt voor het komend seizoen een nieuwe train(st)er/coach voor het dames elftal. Dit team komt momenteel uit in de 4e klasse. 
We zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven train(st)er/coach die de speelsters verder kan ontwikkelen.
Reacties kunnen worden gestuurd naar
bestuur@oranjeblauw15.nl

Contractverlenging Theo Schmitz

Op onze gezellige nieuwjaarsborrel werd bekendgemaakt dat Theo Schmitz ook volgend seizoen de hoofdtrainer zal zijn van de Oranje Blauw’15 selectie.

Wij wensen Theo en de selectie veel sportief succes in het huidige seizoen alsook het seizoen 2019/2020.


AED-cursus

In samenwerking met gemeente Roerdalen en EHBO-vereniging Posterholt organiseert Oranje Blauw'15 een AED-cursus. Lees meer.


Nieuwe gebruiksovereenkomst

Donderdagavond 14 december zal de gemeenteraad naar verwachting een besluit nemen over de overdracht van beheer, onderhoud en exploitatie van de voetbalparken binnen de gemeente Roerdalen. Lees meer.