Nieuws


Belangrijk!

Beste leden, ouders en supporters van Oranje Blauw’15,

 

Vanwege de nieuwe maatregelen van het kabinet om het Corona virus in Nederland onder controle te krijgen, wordt tot nader orde in Nederland niet gevoetbald. Dat betekent dat alle wedstrijden in het betaald en het amateurvoetbal worden uitgesteld.

 

Oranje Blauw’15 volgt het advies van de KNVB om tot nader order ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere activiteiten te organiseren. Dit betekent dat de accommodatie tot nadere berichtgeving is gesloten.  

 

We rekenen op uw begrip.

Bestuur Oranje Blauw’15

 

 

Update 25 maart 2020

Foto's Oranje Blauw'15 1


Theo Schmitz verlengt contract

Theo Schmitz is ook komend seizoen hoofdtrainer van Oranje Blauw’15. De sympathieke oefenmeester uit Herten begint dan aan zijn 3e seizoen. We zijn blij en verheugd dat verenigingsman Theo onze club ook komend seizoen trouw blijft. We wensen Theo, staf en spelersgroep veel plezier en succes in de tweede seizoenshelft.

Walking Football

Oranje Blauw’15 is heeft sinds september een Walking Football team. 
Om zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen om mee te doen, traint het team elk week op maandag en in de even weken ook op donderdag van 19.00 tot 20.00 uur. 

 

Ons gemengd team (leeftijd vanaf 55 jaar) zoekt nog enthousiastelingen. Geïnteresseerd? Kom meedoen!
Voor vragen kun je mailen naar walkingfootball@oranjeblauw15.nl


Foto's jeugdavond en reünie 22 juni 2019


Buitengewone ledenvergadering

Tijdens de ledenvergadering op 14 juni jl. hebben de leden van Oranje Blauw’15 het gemeentelijk accommodatiebeleid besproken. De uitkomsten van de ledenvergadering staan vermeld in bijgevoegde brief.
Download
Brief Gemeente Roerdalen 21-3-2018.pdf
Adobe Acrobat document 310.9 KB
Download
Brief Oranje Blauw 15-6-2019.pdf
Adobe Acrobat document 38.1 KB

AED-cursus

In samenwerking met gemeente Roerdalen en EHBO-vereniging Posterholt organiseert Oranje Blauw'15 een AED-cursus. Lees meer.


Nieuwe gebruiksovereenkomst

Donderdagavond 14 december zal de gemeenteraad naar verwachting een besluit nemen over de overdracht van beheer, onderhoud en exploitatie van de voetbalparken binnen de gemeente Roerdalen. Lees meer.Activiteitenprogramma

Datum Activiteit
27 juni  -  5 juli 2020 Jeugdtoernooi

1e plaats J013-1G

Onze J013-1G heeft de eerste plek in de competitie behaald!
Proficiat voor alle spelers en trainers/coaches!