Nieuws


Oefenprogramma selectie

Download
Oefenprogramma selectie Oranje Blauw'15.
JPEG-bestand 165.0 KB

Nieuwsbrief

Download
Nieuwsbrief mei 2021.pdf
Adobe Acrobat document 177.6 KB

Trainer 2e elftal

Ger van Helden is de nieuwe trainer van het 2e elftal voor het komende seizoen 2021-2022. De ervaren oefenmeester is 55 jaar oud en woonachtig in Herkenbosch. Momenteel is Ger nog actief bij VV Haelen; voorheen was hij trainer van onder andere SVH’39 1 en SNA 1. Als speler was hij lang actief bij SVH’39 1. We denken dat Ger de geschikte trainer is om de jonge spelersgroep naar een hoger niveau te tillen.

 

Tevens bedanken we Frank Eurlings voor maar liefst vijf jaar trainer van Oranje Blauw’35 2 en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe uitdaging!


Trainer 1e elftal

Gerard Zweerink komend seizoen hoofdtrainer Oranje Blauw’15 

 

We zijn verheugd te kunnen mededelen dat Gerard Zweerink de nieuwe hoofdtrainer is voor het komende seizoen 2021-2022. De 51-jarige geboren Tukker is woonachtig in Mindergangelt (D) en staat bekend als een ervaren en zeer gedreven trainer met oog voor de gehele vereniging.

Momenteel is Gerard actief bij Zwart-Wit’19 uit Eys en hij was voorheen trainer van onder andere Schinveld (2 periodes), Slekker Boys en v.v. Wijlre.

 

Wij hebben er het volste vertrouwen in dat we een trainer binnen hebben gehaald die past bij onze spelersgroep en bij de vereniging Oranje Blauw’15.

 

 

We wensen Gerard nog veel succes bij zijn huidige club Zwart-Wit’19.


Een mooie samenwerking met Anytime Fitness!

Met trots kunnen wij meedelen dat Anytime Fitness Posterholt onze nieuwste sponsor is! Op de locatie aan de Heerbaan werd afgelopen week de overeenkomst getekend door Nick Nijsten (eigenaar Anytime Fitness Posterholt) en Ralf Sonntag namens onze sponsorcommissie. Wij zijn erg blij dat Anytime Fitness zich als sponsor aan onze vereniging heeft verbonden!

Bij Anytime Fitness kun je sporten waar en wanneer jij wilt; 24/7 en 365 dagen per jaar. De fitnessclub in Posterholt is schoon, hygiënisch en voorzien van privédouches én privékleedkamers.  Bij Anytime sport je in een kleinschalige, niet-intimiderende club die plek biedt voor iedereen. Met een persoonlijk trainingsprogramma of door deel te nemen aan groepslessen sport je hoe en wanneer jij wilt. En uiteraard staat er ook een gratis kopje koffie voor je klaar voor of na je work-out.  In de bijlage lees je er mee over.  

 

Deze samenwerking heeft ook geleid tot een mooi LEDENVOORDEEL! Ook daarover meer in de bijlage.

Download
samenwerking Anytime.pdf
Adobe Acrobat document 137.0 KB