Verduurzaming - Officiƫle webpagina van Oranje Blauw'15

Verduurzaming

Verduurzaming

d.d. 9-1-2023

Beste leden,

Zoals bij iedereen bekend zijn de energielasten in de afgelopen twaalf maanden enorm gestegen. Tijdens de ALV werd al bekend gemaakt dat de opbrengsten van contributies dit seizoen lager zijn dan de kosten van gas, water en licht die we als Oranje Blauw’15 maken. Als vereniging zijn we in de gelukkige situatie dat we ons op korte termijn geen zorgen hoeven te maken of we deze rekeningen nog wel kunnen betalen. Echter, geven we onze euro’s liever uit aan voetbal gerelateerde zaken dan een stroom of gas.

In de afgelopen periode is er daarom een werkgroep aan de slag gegaan met het inventariseren van de verduurzamingsmogelijkheden op het sportpark. Hier is uitgekomen dat een aantal investeringen op dit moment een stuk rendabeler zijn dan in voorgaande jaren, waarmee we op korte termijn flink kunnen bezuinigen op onze energielasten. We willen hier als vereniging de komende periode dan ook verder mee aan de slag gaan. Bij deze investeringen gaat het om aanzienlijke bedragen dus vinden we het als bestuur belangrijk om de leden hierover te informeren. 
 
In de komende periode zullen we daarom zo nu en dan een update delen via een mailbericht en via deze webpagina. Daarnaast zal er tijdens de reguliere ALV in het nieuwe seizoen een toelichting worden gegeven op de gedane investeringen. Wil je meer weten over de financiële kant van de plannen of zijn er andere vragen, opmerkingen of ideeën? Meld je dan bij een van de bestuursleden of per mail via bestuur@oranjeblauw15.nl.
 
Met vriendelijke groet,
Bestuur Oranje Blauw’15

Verduurzaming.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!