EVV 4 - Oranje Blauw'15 4

Op deze koude zondagmorgen de uitwedstrijd tegen laagvlieger EVV 4 uit Echt.
Deze ploeg stond op de onderste plaatsen in de stand en werd in de beker ruimschoots van gewonnen. Ging het deze keer ook weer zo gemakkelijk of werd er tegenstand geboden? We zullen het vandaag ook weer gaan zien.
In de 1e helft matig voetbal aan beide kanten. Het duel kwam niet echt op gang.
Beide ploegen kwamen er ook niet echt doorheen. De gasten wisten er wel een aantal spaarzame mogelijkheden tegenover te zetten. De thuisclub kon ook niet echt gevaar stichten. Toch werd er op slag van rust nog gescoord. Het werd 0-1 uit een corner van Tom Gross die ingekopt werd door Roel Muijsers en van dichtbij binnengerampt werd door Sander Ververs. Toch nog op voorsprong voor de rust. Dit was ook de ruststand.
In de 2e helft begon het duel gelijk op te gaan. Er kwam ook meer beleving bij beide ploegen. Kansen waren nog echt spaarzaam.
Opeens viel daar de 0-2 door Roel Muijsers die geklungel In de EVV defensie afgestraft. Vrij snel daarna werd echter de 1-2 gescoord die uit een hoekschop binnen gekopt werd. Vanaf nu was eigenlijk alles mogelijk. De thuisclub had echter niet de kracht om het de gasten echt moeilijk te maken. Aan de andere kant maakte Tom Gross de bevrijdende 1-3  en in de slotfase maakte Roel Muijsers op voortreffelijke wijze de beslissende 1-4. Voor de rest gebeurde er niets meer en werd er niet meer gescoord. Eindstand 1-4.
Samengevat toch nog een moeilijke wedstrijd gespeeld tegen deze laagvlieger. Maar wel 3 punten met matig voetbal. Dit moet veel beter en zullen in de komende wedstrijden heel ander voetbal op de mat moeten leggen als we herbsmeister willen worden. In ieder geval is de Hauptzagge weer behaald. Nog 3 wedstrijden tot de winterstop.
Komende zondag is daar 1 van. Volgende wedstrijd  uitwedstrijd tegen EMS 3 uit Roermond. Deze wedstrijd is ook weer alles mogelijk en zal ook zeker niet makkelijk worden.  Heel veel succes en tot zondag.
Gr Stan