Wie is wie?

Wie is wie?

Onze  'wie is wie?' rubriek gaat over de vrijwilligers van Oranje Blauw'15. Zij stellen zich graag aan je voor en vertellen over hun inzet voor de vereniging.

Onze voorzitter
Ik ben Job, 28 jaar oud, geboren en getogen in Posterholt en in het dagelijks leven werkzaam als projectleider op de finance-afdeling van ASML in Veldhoven. Ik ben al ruim 22 jaar lid van onze vereniging in ik speel op dit moment met veel plezier als keeper in het eerste elftal van Oranje Blauw’15. Naast mijn rol als keeper ben ik actief als voorzitter van onze vereniging.

Wat doet een voorzitter? 
Binnen Oranje Blauw’15 vinden er allerlei activiteiten plaats, waarbij het voetballen natuurlijk centraal staat. Maar om ervoor te zorgen dat er iedere zaterdag en zondag wedstrijden kunnen worden gespeeld en doordeweeks getraind kan worden, worden er voor en achter de schermen tal van werkzaamheden verricht. Denk hierbij aan (jeugd)trainers, kantinepersoneel, verschillende commissies en onze VUT-ploeg die ervoor zorgt dat het sportpark er verzorgd bij ligt. Als voorzitter probeer ik overal een oogje in het zeil te houden door regelmatig te informeren bij leden, ouders en vrijwilligers naar hetgeen dat goed gaat en wat er beter kan binnen de club. Op die manier kunnen we als bestuur het overzicht bewaren en kan iedereen zijn wensen, zorgen of ideeën bij ons kwijt. Daarnaast vertegenwoordig ik het bestuur en de vereniging naar buiten toe, zoals bijvoorbeeld richting de gemeente.

Job_Theulen_2.jpg Job_Theulen_1.jpg


Onze vertrouwenspersoon
Oranje Blauw´15 is een vereniging waarbij iedereen welkom is om te te komen voetballen. Wij willen een veilige omgeving creëren voor onze leden en zijn- of haar familie. De vertrouwenspersoon is een onafhankelijk orgaan binnen onze club. Je kunt hier terecht wanneer je grensoverschrijdend gedrag signaleert. Denk hierbij aan discriminatie, seksuele intimidatie en pesten. Je kunt ook bij de vertrouwenspersoon terecht wanneer je ergens vragen over hebt, maar deze niet de trainers, bestuur of andere durft te stellen. Samen zullen wij dan kijken naar een passende oplossing. De gesprekken die je voert met de vertrouwenspersoon worden altijd in vertrouwelijkheid behandeld. De vertrouwenspersoon heeft geheimhoudingsplicht en deelt alleen informatie met de toestemming van de melder.

Mijn naam is Jordi. Momenteel ben ik werkzaam als senior agoog binnen de kind- en jeugd GGZ. Ik ben afgestudeerd als social worker en heb meerdere jaren ervaring binnen de (jeugd)hulpverlening. Zelf ben ik al vanaf mijn 6e lid van deze mooie vereniging. Ik vind het belangrijk om zichtbaar te zijn voor onze leden. Daarom ben ik met regelmaat te vinden op het sportpark. Ook ben ik te bereiken op het mailadres: vertrouwenspersoon@oranjeblauw15.nl

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!