RKAVC 3 - Oranje Blauw'15 4

Op deze kletsnatte zondagmiddag het begin van een nieuwe competitie voor Oranje Blauw 4. Dit seizoen met 4 teams in plaats van 5.
Tegenstander was deze keer uit tegen RKAVC 3 uit Asenray.
Het zou heel mooi zijn om gelijk de eerste wedstrijd de volle buit te pakken.
Maar ging dit ook lukken met dit bar slechte weer. We zullen zien.
In de beginfase een aanvallend startend Oranje Blauw dat al snel op voorsprong kwam door Tom Gross. 0-1. De gasten konden niet lang van de voorsprong genieten, want ff later was het alweer gelijk na een defensieve fout. 1-1.
Verder was het van beide kanten vaak moeilijk om de bal in de ploeg te houden.
De beste mogelijkheden waren echter wel voor Oranje Blauw.
Maar de thuisclub kwam er ook soms snel uit zonder echt gevaar te stichten.
1-1 was de ruststand.
In de 2e helft eigenlijk hetzelfde spelbeeld. moeilijk voetballen voor beide ploegen. Toch kwam Oranje Blauw weer op voorsprong door Jorden Vossen na een sublieme pass van William Schmitz. 1-2. Konden we dit nu wel vasthouden en eventueel uitbreiden? Helaas lukte dit niet. Vrij snel daarna werd de 2-2 gescoord door slecht uitverdedigen en  defensieve fouten.
Beide teams probeerde nog ervoor te voetballen en nog voor de winst te gaan. Hier hadden de gasten de beste kansen op, maar hadden deze keer geen succes. Het bleef tot het eind bij 2-2 en de uitslag van deze 1e wedstrijd.
Het was deze keer moeilijk voetballen met dit regenachtige weer. Over de hele wedstrijd samengevat  had er misschien wel iets meer ingezeten.
Maar met dit gelijkspel mogen we zeker ook in de handen klappen. Hopelijk hebben we de komende wedstrijden meer geluk en loopt alles weer wat beter.
We kunnen het wel en we zullen het ook moeten laten zien.
De volgende wedstrijd is komende zondag alweer.
Thuiswedstrijd tegen Walburgia 2 uit Ohe en Laak. Hierin moeten we voor revanche moeten gaan. Heel veel succes en tot zondag.
Gr Stan.