Vrijwilligersactiviteiten - Officiële webpagina van Oranje Blauw'15

Vrijwilligersactiviteiten

Vrijwilligersactiviteiten

Vrijwilligersregelement

Oranje Blauw'15 is een vereniging voor en door leden. Alleen als alle leden een steentje bijdragen is het mogelijk deze mooie vereniging langdurig in stand te houden. Afgesproken is dat elk lid een actieve bijdrage levert aan de vereniging; in de vorm van deelname aan (minimaal) één vrijwilligersactiviteit bij en voor Oranje Blauw '15. Hieronder staan de spelregels die we hebben afgesproken over het aanmelden en deelnemen aan een of meer vrijwilligersactiviteiten.

Algemene afspraken

 • Ieder lid is verplicht één vrijwilligersactiviteit per seizoen uit te voeren;
 • Voor spelers tot JO15 wordt deze activiteit overgenomen door een ouder/verzorger;
 • Zijn er meer dan 2 jeugdleden van één gezin lid? Dan dienen er maar twee vrijwilligersactiviteiten per seizoen uitgevoerd te worden.
  Deze betreft alleen jeugdleden (tot en met JO19), voor senioren leden geldt deze regel niet en komt er per volwassenen één vrijwilligersactiviteit per seizoen bij.

 

vrijwilliger.jpgAanmelden voor vrijwilligersactiviteiten

 • Het aanmelden voor een activiteit kan via dit aanmeldformulier;
 • Voor nieuwe leden geldt: Inleveren van het aanmeldformulier kan meteen na bevestiging   van lidmaatschap;
 • Voor bestaande leden geldt: Inleveren bij aanvang van het nieuwe seizoen;
 • Leden die zich niet zelf aanmelden voor een activiteit via het formulier, worden door de vrijwilligerscommissie van Oranje Blauw '15 automatisch ingedeeld voor een activiteit en hiervan op de hoogte gesteld;
 • Zijn er meer inschrijvingen dan beschikbare plaatsen voor een bepaalde activiteit, dan geldt dat de eerste inschrijvingen voorrang krijgen. Geef daarom in het aanmeldformulier ook aan welke activiteit je 2e en/of 3e voorkeur heeft. Dit kan in het opmerkingenveld.

 

Vrijwilligersactiviteit

 • De indeling van de vrijwilligersactiviteiten worden per seizoen gedeeld via Facebook, Instagram en op deze site.
 • Elk lid is zelf verantwoordelijk voor de aanwezigheid bij zijn of haar vrijwilligersactiviteit.
 • Onderling ruilen van een activiteit is mogelijk. Bij een ruil, moet dit worden doorgegeven via een bericht naar administratie@oranjeblauw15.nl. Geef hierbij aan welk lid wie gaat vervangen en welke activiteiten dit betreft.

 

Niet aanwezig bij de vrijwilligersactiviteit

Ben je afwezig bij de afgesproken activiteit zonder afmelding? Dan volgt automatisch een boete van € 25,- en uitsluiting van het spelen van wedstrijden van het betreffende lid/kind. Pas na betaling van deze boete mag het desbetreffend lid/kind weer deelnemen aan wedstrijden bij Oranje Blauw'15.

Zijn er vragen? Stuur dan een bericht naar administratie@oranjeblauw15.nl.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!