SHH 7 - Oranje Blauw'15 5

Op deze zonnige Pinksterzondagmiddag de uitwedstrijd tegen SHH 7 uit Herten. Ook wel en beetje een speciale wedstrijd omdat diverse spelers van ons 5e in Herten woonachtig zijn. Voor beide ploegen stond er niets meer op het spel. Er kon dus vrijuit gevoetbald worden. Hoe verliep het vandaag?

In de 1e helft een goed startend Oranje blauw dat halverwege op voorsprong kwam door Xander uit een scrimmage en attent de score opende. 0-1. De thuisploeg probeerde de gelijkmaker te forceren, maar had niet de effectiviteit om echt gevaar te stichten. Tot de rust bleef het bij deze stand.
In de 2e helft hetzelfde beeld. Oranje blauw bleef de betere ploeg en kwam vrij snel na rust op 0-2 door Tom Gross. Vlak hierna kreeg de thuisploeg een strafschop toegekend. Dit was nooit en te nimmer een penalty. SHH benutte dit buitenkansje en kwam weer terug in de wedstrijd 1-2. Toch bleef Oranje Blauw de wedstrijd domineren en bleef de sterkere ploeg. Xander maakte de beslissende 1-3 na goed voorbereidend werk van Jorg en het werd ook nog 1-4 door de 3e van Xander. Hierna volgde er nog riante kansen op meer. Echter in de slotfase mocht SHH nog de eretreffer uit een schot dat via binnenkant paal in het doel verdween. Dit was tevens de uitslag.
Eindelijk weer een overwinning en nog een beetje aan het doelsaldo gewerkt. Goed stand gehouden en weinig weggegeven. 3 punten in de knip. Hiermee geven we het einde van het seizoen nog een beetje glans. Klasse mannen. voor ons resten nog 2 wedstrijden dit seizoen. Komende donderdagavond uitwedstrijd tegen SNA 2 uit Montfort en Komende zondag de laatste thuiswedstrijd tegen SVH 4 uit Herkenbosch. Dit kan best nog een mooi slot worden. Als we er allemaal ons best voor doen dan komt dit zeker goed. Veel succes en tot donderdagavond.
Gr Stan.