Vacatures

Vacatures

Assistent scheidsrechter

09-03-2022

Grensrechter Oranje Blauw'15 1

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je wat betekenen voor de club en nauw betrokken zijn bij de prestaties van het 1e elftal? Lees dan vooral verder!

Oranje Blauw’15 is op zoek naar een gemotiveerde grensrechter voor het eerste elftal. Als grensrechter vervul je een belangrijke rol binnen dit hechte collectief. Je bent nauw betrokken bij de prestaties van het eerste elftal en dat maakt de functie uitdagend en interessant.

Als grensrechter heb je een representatieve houding en een professionele uitstraling. Je bent minimaal 18 jaar en je hebt een goede kennis van de voetbal spelregels.

Uiteraard wordt je gefaciliteerd met onder andere een trainingspak, begeleiding en zul je je snel welkom voelen bij de bestaande technische staf en spelersgroep.

In de voorbereiding op de nieuwe competitie is er meer dan voldoende gelegenheid om eens te kijken of het wat voor je is. Denk aan trainingen en/of oefenwedstrijden.

Ben jij die enthousiaste toekomstige grensrechter? Zou je wat meer informatie willen? Neem dan contact op met Ralf Sonntag (06-20655080) of via bestuur@oranjeblauw15.nl of klik op de onderstaande button.


Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!