Oranje Blauw'15 4 - SHH 6

Op deze zonnige zondagmorgen de thuiswedstrijd tegen SHH 6 uit Herten.

Op papier een topper aangezien beide teams bovenin meedoen in de ranglijst.
De thuisclub is dit seizoen nog ongeslagen. Bleef dit na vandaag ook nog zo?
We zullen het zien.
In de openingsfase een sterk begin van beide ploegen en werd al meteen flinke strijd geleverd. het beloofde een echte topper te worden.
Toch was het Oranje Blauw dat als eerste de leiding nam via een kopbal van Tom Gross uit een voorzet van Roel Muijsers.1-0. Vrij snel daarna kregen de gasten de kans op de gelijkmaker, maar de buitenkant van de paal bracht redding. daarna werden de gasten steeds gevaarlijker door snelle counters maar leverde vooralsnog geen succes op. Met deze stand werd de rust bereikt.
In de 2e helft kreeg de thuisclub het moeilijker en de gasten begonnen er in te geloven. Vanaf nu was SHH de betere ploeg en scoorde later ook de gelijkmaker. 1-1. Nu was het alles of niets voor beide teams. Beide ploegen gingen voor de winst. De slotfase naderde en leek de goeie kant op te gaan voor Oranje Blauw toen Rob Linssen de bal snoeihard binnenschoot uit een voorzet van Roel Muijsers. 2-1. Een belangrijke treffer, maar evengoed oppassen voor de snelle counters van de gasten. Vlak voor tijd viel dan toch de beslissing. Roel Muijsers scoorde uit een bekeken pass van Rob Linssen de 3-1. Dit was uiteindelijk de uitslag van deze mooie topper met dit schitterende weer.
We blijven dit seizoen na 4 wedstrijden nog ongeslagen en blijven voorlopig ook nog koploper. De Hauptzagge is weer voldaan. Ga zo door.
Komende zondag zijn we vrij, maar de volgende wedstrijd is weer op zondag 28 oktober. Uitwedstrijd tegen de nieuwe Fusievereniging FC Roerdalen 3 uit Melick/ St O, berg. Hopelijk kunnen we deze lijn doortrekken en een mooi en goed resultaat neerzetten. Veel succes en tot 28 oktober.
Groetjes Stan.