NIEUW! Walking football

Oranje Blauw’15 onderzoekt momenteel de mogelijkheden om met Walking Football te starten op het sportpark in Posterholt.

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football. Een vrij nieuwe voetbalvorm voor ouderen, mannen én vrouwen vanaf ca. 60 jaar, die nog lekker actief bezig willen zijn. Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt en waarbij ook de gezelligheid erg belangrijk.
Hebben wij je belangstelling gewekt? Heb jij ook zin om (weer) op het veld te staan en een balletje te trappen? Meld je dan bij Oranje Blauw’15. Dit kan door middel van een mailtje naar walkingfootball@oranjeblauw15.nl of stuur een bericht naar postbus 8056, 6060 AB Posterholt.
Overigens hoef je niet in Posterholt of Vlodrop te wonen om mee te doen. Wij staan open voor iedereen in de gemeente Roerdalen, maar ook van daarbuiten! Bij voldoende belangstelling organiseren wij een voorlichtingsbijeenkomst, waarin wij onze plannen toelichten. Wij zullen dan ook nader in gaan op de spelregels en andere (voetbaltechnische) zaken.