SVH'39 3 - Oranje Blauw'15 4

Deze zondagmiddag de uitwedstrijd tegen SVH 3 uit Herkebosj.

Eigenlijk weer een streekderby. kan dus altijd wel weer leuk worden.
We wisten dus weer wat de opdracht was en wat ons te doen stond.
In de 1e helft ging de wedstrijd gelijk op. maar het meeste gevaar kwam van de gasten. Hierdoor werd de 0-1 gescoord uit een volley van William Schmitz na een assist van Roel Muijsers. Niet lang daarna werd het 0-2 door de 2e van William na weer goed voorbereidend werk van Roel.
De rust naderde maar jammer genoeg kon Oranje Blauw de 0 niet vasthouden.
Plots werd het 1-2 door een schot van afstand dat Keeper Kelvin te machtig was. Dit was tevens de ruststand.
In de 2e helft kwam er een gelegenheidsspits binnen de lijnen, in de persoon van Remco vd Borgh. Normaal gesproken keeper, maar mocht het vandaag als voetballer fungeren. In het begin van de 2e helft een te korte terugspeelbal op Kelvin. Kelvin verslikte zich hierin en maaide over de bal waardoor het ineens gelijk werd. 2-2. vanaf nu was het een echte derby. gevaar aan beide kanten. Het geluk ontbrak aan de kant van de thuisclub, maar aan de andere kant meer succes. Gelegenheidsspits Remco scoorde de 2-3 na een afgemeten voorzet van alweer Roel Muijsers. De gasten leken nu aan het langste end te trekken. niets was minder waar. Nu mocht Roel muijsers zelf zijn doelpunt meepikken door de keeper te omzeilen en de beslissende 2-4 te scoren. De thuisclub sputterde nog ff tegen in de slotfase, maar er gebeurde niets meer. De 3 punten zaten weer in de knip en hebben ons weer aan Die Hauptzagge gehouden. Prima.
Uit alle resultaten van de overige wedstrijden zijn we zeker voor 1 week koploper. dit is super, maar de competitie is nog lang en kan nog veel gebeuren. Zaak is om op deze positieve weg door te gaan. Dan komt er zeker iets moois.
De volgende wedstrijd is komende zondag een thuiswedstrijd tegen SHH 6.
Dit team heeft ook nog niet verloren dit seizoen, dus wie weet.
Veel succes en tot zondag.
Gr Stan.