EMS 3 - Oranje Blauw'15 4

Op deze grijze en regenachtige zondagmorgen de uitwedstrijd tegen EMS 3 uit Roermond. Dit team stond ook op de bovenste plaatsen in de rangschikking. Eigenlijk ook weer een beetje een topper op papier. Maar hoe ging het vandaag in werkelijkheid?

In de openingsfase een fel en degelijk startende thuisploeg dat halverwege de 1e helft op voorsprong kwam. 1-0. EMS bleef dit offensief voortzetten en de gasten kwamen er nauwelijks aan te pas en had het moeilijk om in de wedstrijd te komen. Vlak voor de rust werd het dan ook nog 2-0 voor de thuisclub. De thuisclub was heer en meester in de 1e helft. Dit was tevens de ruststand.
In de 2e helft eigenlijk hetzelfde spelbeeld maar Oranje Blauw leek wat meer in de wedstrijd te komen door wat verschillende mogelijkheden te creëren. Dit had echter weinig succes. De bal wilde er maar niet in en de aansluittreffer viel maar niet. en als dat allemaal tegen zit dan lukt het gewoon niet. In de slotfase besliste EMS de wedstrijd door de 3-0 te scoren. De gasten probeerde vlak voor tijd nog de eretreffer te maken, maar er werd niet meer gescoord. Eindstand 3-0.
Terechte uitslag. We kwamen er vandaag niet aan te pas. De aansluittreffer viel maar niet om de wedstrijd nog spannend te maken. Hopelijk hebben we dit geluk de komende wedstrijden wel. De competitie is nog vroeg en er kan nog van alles gebeuren. Het spel zal dan ook veel beter moeten. Deze wedstrijd snel vergeten en opladen voor de volgende week.
De volgende wedstrijd is  komende zondag alweer.
Thuiswedstrijd tegen Conventus 2  van de Boesj. Hierin zullen we ons moeten revancheren van vandaag. Veel succes en tot zondag.
Gr Stan.